El nostre bufete


A Boza Advocats exercim l’advocacia amb vocació i amb una total dedicació als interessos dels nostres clients.

De manera plana i directa atenem a les necessitats d’els qui acudeixen a nosaltres i ens dipositen la seva confiança, en llaures a solucionar els seus conflictes de la manera més ràpida, còmoda i senzilla possible. Intentem sempre les vies extra-judicials del diàleg i enteniment amb la part contrària fins a aconseguir acords i transaccions satisfactòries per als nostres clients i quan això no és possible, acudim davant els jutjats plantejant demandes o denúncies i esgotant totes les instàncies judicials fins al final, en la salvaguarda dels drets i interessos dels nostres clients.


Després de 20 anys exercint l’advocacia seguim en el nostre despatx amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb la mateixa energia i determinació per defensar les causes dels nostres clients,amb les múltiples opcions que ens brinda el Dret, i mantenint sempre una total empatia, sabent escoltar i atendre a les necessitats d’els qui acudeixen a nosaltres.

Anna Boza.


Equipo Legal


Anna Boza Rucosa

LLICENCIADA EN DRET PER LA UNIVERSITAT DE BARCELONA.

És col·legiada exercent en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de 1992. És lletrada especialista des de fa més de 25 anys en Dret de Família, Civil, Penal i Esportiu. També és professora Associada del Departament de Dret Penal de la Universitat de Barcelona- Facultat de Dret. Col·laboradora habitual de diversos programes de ràdio i televisió.

NOU LLIBRE: Anna Boza Rucosa és l’autora del llibre i del curs en línia “El procés de discapacitat a Catalunya” Editorial Atelier, que es publica pròximament.

  

Montse Freixa Torredà

LLICENCIADA EN DRET PER LA UNIVERSITAT DE BARCELONA